Weekend of Spontaneous Fermentation

The Opstalse Bierpallieters invite you to their 24th Weekend of Spontaneous Fermentation that will take place on Saturday 30 May 2015 and Sunday 31 May 2015, both starting at 15h. De plaats van gebeuren is Tapperij Beukenhof (Broekstraat 18 te 9255 Opstal-Buggenhout). De toegang is gratis. Zythos-leden krijgen een welkomstdrankje op vertoon van hun lidkaart.
 

Zoals de naam het doet vermoeden, worden tijdens dit unieke bierweekend voornamelijk bieren (een 70-tal!) van spontane gisting geschonken zoals lambiek, kriekenlambiek, geuze, kriek, framboos, faro en de andere specialiteiten van alle nog bestaande lambiekbrouwerijen en gueuzestekers. Dit unieke assortiment wordt aangevuld met de bieren van de twee Buggenhoutse brouwerijen en natuurlijk met onze Opstalse Tripel en Bierpallieters Fond Gueuze. Als je meer details wil kennen, bekijk dan een indicatieve bierlijst. (De bierlijst van het komende weekend, is pas beschikbaar op het weekend zelf omdat we de bieren pas halen enkele dagen voor het weekend zelf.) Om volledig in het Pajotse kader te blijven serveren we ook natuurlijk boterhammen met kop, platte kaas en radijsjes of boerenhesp.

We bieden ook een gratis taxi-dienst vanuit de nabij gelegen stations (reservatie verplicht). Lees ook zeker de routebeschrijving of bekijk een overzichtskaart. Wil je overnachten, dan zijn er verschillende mogelijkheden, ondermeer eenvoudige logies voor 20 euro (reservatie en betaling op voorhand verplicht!).

Ter info In de directe nabijheid van het festival bevinden zich geen geldautomaten. Tevens rijden er nauwelijks taxi's in deze omgeving.